Op zaterdag 4 november om 19u30 organiseren we in de kantine van KC Temse een oester- en zalmdegustatie.
Dit alles vergezeld met aangepaste KC Temse wijnen.
 
Adri Van Bavel zal vooraf een presentatie geven over de oesterkweek en het roken van zalm.
 
Special guest die avond is Dick. Bij de kernleden gekend als schipper van een oesterboot te Yerseke.
Hij zal zorgen voor verse oesters.
Adri Van Bavel, in samenwerking met AD Delhaize, zal zorgen voor de gerookte zalm.
 
De dames van het wijnteam (Sylvie, Kristel en Ilse) zullen deskundige uitleg geven over de aangepaste wijnen.
 
Wegens de beperkte plaats in onze kantine willen we dit evenement beperken tot max. 50 personen.
Kwestie van snel in te schrijven.
 
We willen jullie dit alles aanbieden voor de prijs van 15 euro
(Tasting oesters en zalm vergezeld met aangepaste wijnen tijdens de degustatie)
 
Nadien kunnen we nog napraten bij een glaasje (niet in de prijs inbegrepen)
Inschrijving via de website is verplicht!!
Namens het degustatie team