KC Temse

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

Zo steun je onze club!

OF TOCH NIET!!!!
U16 speelt voor de 3e keer finale dit seizoen, voor de 3de keer tegen AKC/LUMA.
Wordt het 3de keer goede keer voor onze monkeys?

Supporters op post. Zaterdag 25/5 15u KCBJ!

Beste korfballers, ouders,  sponsors, supporters en sympathisanten,

Naar jaarlijkse gewoonte sluit KC TEMSE haar korfbalseizoen af met een algemene vergadering.  Ook dit jaar organiseren we na de vergadering onze zomerse barbecue.

Dit alles gaat door op zaterdag 01 juni 2019 in onze kantine “ De Hoeve”.

Het inschrijvingsformulier vindt u onder het tabblad 'nieuws'

Hieronder vindt u de uitnodiging, alsook de informatie rond het hernieuwen van de lidgelden.

Uitnodiging JAV-BBQ-vernieuwing lidgelden

Met sportieve groeten,

Vertrek en aankomst:

U8 – U10 – U12 – U14

• Zondag 14 april
  • 00 uur vertrek = 16.45 aanwezig
  • Parking Syntra sint-Niklaas: Hoge kouter 1, 9100 Sint-Niklaas

• Zondag 14 april
  • 13 uur
  • Joc met de fiets + fluojas!
  • Sportzakken komen ook mee (deze worden naar Merelbeke gebracht met Stefan Vyt)

De vierde editie van onze quiz gaat door op vrijdag 17 mei 2019 om 20u in het JOC De Nartist (Deuren gaan open om 1915Hr).

Ploegen mogen met maximum 6 spelers aanwezig zijn en betalen €25.
Er kunnen maximum 30 ploegen inschrijven.

Inschrijven kan enkel via de website (http://www.korfbaltemse.be/) onder de tab "NIEUWS"

Vorig jaar onmiddellijk volzet, dus snel zijn is de boodschap!

Inschrijven via tablad: Nieuws

Inschrijven via het tablad: nieuws!

De jaarlijkse loemenverkoop komt er weer aan, op 9 maart gaan we weer op stap door Temse om onze azalea's aan de man/vrouw te brengen.

Je kan echter nu al bloementjes bestellen via de link onder het tablad nieuws!!

Als elk lid 3 azalea's verkoopt, zijn we al uitverkocht. Dus spreek vrienden, familie en buren aan!
Degene die het meest bloemetjes verkoopt, via voorverkoop, krijgt een leuke attentie!

Oesters voor nieuwjaar

Na het succes van onze oester-en avond vorig jaar en de nieuwjaarsverkoop van 2018 kunnen wij nu ook voor dit nieuwjaar oesters aanbieden!!

De oesters worden vers opgevist in Yerseke (Nederland) en per direct getransporteerd naar Temse.Holle oester:De creuse, ook wel bolle, holle, wilde, Japanse of Portugese oester, voelt zich zeer goed thuis in de Nederlandse wateren. Dankzij de veel kortere voortplantingscyclus (2 tot 3 jaar) kan deze oester in grote hoeveelheden gekweekt worden. De schelp heeft een diepe kom en een grillig gevormde buitenkant. De maten worden aangeduid met Romeinse cijfers: I, II,III.

Smaakkenmerken: een zilte metaalachtige, licht romig.Platte oester:De oorspronkelijke Zeeuwse oester wordt ook wel Zeeuwse platte, le Platte, Belon, flat oyster of native oyster genoemd. Deze oester heeft een ronde gladde schelp, waarvan de maten in nullen wordt aangegeven (1/0, 2/0, 3/0, 4/0, 5/0). De Zeeuwse oesters zijn een schaars goed, omdat ze door de snelgroeiende Zeeuwse creuse worden verdreven en omdat ze zich moeilijker voortplanten. Na vijf of zes jaar is de oester pas rijp voor consumptie.

Door de schaarste komen de platte oesters steeds vaker uit Ierland, Groot-Brittannië en Denemarken. Ze zijn verkrijgbaar van september tot juni. Bij de Zeeuwse platte proef je een zeer verfijnde smaak die intens heftig is, maar oh zo delicaat.

Er zijn de volgende mogelijkheden:

• mandje van 12 holle oesters: €9
  • mandje van 25 holle oesters: €18
  • mandje van 12 platte oesters: €15
  • mandje van 25 platte oesters: €30

Graag uw bestelling EN betaling voor 24 december

De oesters zijn af te halen op zondag 30 december in de hoeve tussen 18 en 19u.

Interview RLVW

Op 15 juni werden Terence Claes en Tim Loier geinterviewd voor de radio.
Het fragment vind je hieronder.

Korfbaltune
Wedstrijden van de week