KC Temse

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

Zo steun je onze club!

met terechte trots willen we jullie melden dat KC Temse 4 en Temse 3 Europese kampioenen rijker is.
Lore Catthoor, Robbe Catthoor, Stan de Kersgieter (inwoners van Temse) en Lotte Wachters (Puurs)
wonnen in Blankenberge dit weekend de World Cup Beachkorfbal na een spannende finale tegen favoriet Nederland.
Zij werden hierdoor Europees kampioen U19!
Ook Sien Piessens (bronzen medaille) en Paulien Ryckx waren geselecteerd voor deze Wold Cup manche.

Een fiere voorzitter en namens een fier bestuur.

Met vriendelijke groeten

Beste bestaande en toekomstige leden,

welkom op onze website voor een nieuw korfbalseizoen.

alle info ronde de inschrijvingen vind je hier: https://static.twizzit.com/public/v2/media/1068/5ae9a7d6e6569.pdf

Nog verdere vragen: temse@korfbal.be

Alle wijntjes voor je zomerse BBQ.

link maar 1 week beschikbaar, wees er snel bij!
via tabblad: nieuws->wijnverkoop

Beste korfballers, ouders,  sponsors, supporters en sympathisanten,

Naar jaarlijkse gewoonte sluit KC TEMSE haar korfbalseizoen af met een algemene vergadering.  Ook dit jaar organiseren we na de vergadering onze zomerse barbecue.

Dit alles gaat door op zaterdag 02 juni 2018 in onze kantine “ De Hoeve”.

Het inschrijvingsformulier vindt u onder het tabblad 'nieuws'

Hieronder vindt u de uitnodiging, alsook de informatie rond het hernieuwen van de lidgelden.

Uitnodiging JAV-BBQ-vernieuwing lidgelden

Met sportieve groeten,

Het bestuur

De derde editie van onze quiz gaat door op vrijdag 25 mei om 20u in het JOC De Nartist.

Ploegen mogen met maximum 6 spelers aanwezig zijn en betalen €20.
Er kunnen maximum 30 ploegen inschrijven.

Inschrijven kan enkel via het tabblad nieuws!

Vorig jaar onmiddellijk volzet, dus snel zijn is de boodschap!

de zaalperiode loopt op zijn einde, maar ook de voorbereiding voor onze nieuwe kledij komt in een laatste fase. Wij hebben er als bestuur voor gekozen om iedereen uniform van een volledig pakket te voorzien. Zo komen wij als één club naar buiten en komen ook onze sponsors duidelijk in beeld.

De aankoop van clubkledij is verplicht voor iedereen die volgend jaar wil deelnemen aan wedstrijden.Voor de jongste jeugd (U6) is er geen aankoopverplichting. Voor U8, U10, gewestelijken en recreanten is er een beperkter pakket beschikbaar.

Om iedereen tegen het begin van volgend seizoen van een nieuwe tenue te kunnen voorzien, richten wij binnenkort al een pasweekend in.

De pasmomenten zijn zaterdag 10 en zondag 11 maart op onderstaande locaties:

KC Temse heeft Jurgen Scheers aangetrokken als T2 voor volgend seizoen.

Jurgen is momenteel T2 bij ASKC.
We zijn ervan overtuigd dat de tandem Terence / Jurgen de ideale combinatie is om onze kern volgend seizoen te begeleiden.

Sven Ivo zal volgend seizoen onze jeugdcoordinatie versterken.

Samen met Bart Goossens zullen zij de jeugdtrainers en spelers bijstaan waar nodig.
Zij zullen het eerste aanspreekpunt zijn en zullen er voor zorgen dat de opleiding volgens onze visie zal uitgevoerd worden.

KC Temse is momenteel de korfbalclub met het grootste aantal spelende leden.

Hieronder ook heel wat jeugdspelers.
Om deze zo optimaal mogelijk te kunnen trainen zijn we nog steeds op zoek naar gemotiveerde trainers.
Wie hiervoor interesse heeft mag contact opnemen met Bart Goossens, Stefan Catthoor of een bestuurslid.

De jaarlijkse bloemenverkoop komt er weer aan!

Op zaterdag 10 februari gaan we weer op stap door Temse om onze azalea's aan de man/vrouw te brengen.
Je kan echter nu al bloementjes bestellen via de link onder het tablad nieuws!!

Als elk lid 3 azalea's verkoopt, zijn we al uitverkocht. Dus spreek vrienden, familie en buren aan!
Degene die het meest bloemetjes verkoopt, via voorverkoop, krijgt een leuke attentie!

Zaterdag speelden onze U8TJES hun enige thuiswedstrijd in zaal Temsica,tegen Voorwaarts.

Onze 3 ploegjes speelden maar liefst 5 wedstrijdjes van 21 min en 15 minuten shooting.Uitslag wedstrijdjes:7-6 ,2-1,1-2,3-2 en 0-0.
Shooting:Temse1:schot 27,strafw 14 doorloper 18
Temse2:schot25,strafw 9,doorloper 4.
Temse3:schot 13,strafw 6,doorl 5.

Weerom goede resultaten en heel veel inzet!!!Bij de 7-6 winst,was Amber Hanssens de topscorer van dienst,zij scoorde maar liefst 5maal!!!!Merkbare progressie bij onze 1stejaarskids!!!

Het was weerom een leuke namiddag,heel veel supporters voor onze kleine Monkeys.!!!!Allemaal superbedankt hiervoor!!!

Aan Nico Croket en Geert Meeus,dikke merci om jullie namiddag op te offeren om te fluiten!!Dikke merci collega trainers!!!

Grts U8team!!!

Korfbaltune