KC Temse

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

Zo steun je onze club!

De derde editie van onze quiz gaat door op vrijdag 25 mei om 20u in het JOC De Nartist.

Ploegen mogen met maximum 6 spelers aanwezig zijn en betalen €20.
Er kunnen maximum 30 ploegen inschrijven.

Inschrijven kan enkel via het tabblad nieuws!

Vorig jaar onmiddellijk volzet, dus snel zijn is de boodschap!

de zaalperiode loopt op zijn einde, maar ook de voorbereiding voor onze nieuwe kledij komt in een laatste fase. Wij hebben er als bestuur voor gekozen om iedereen uniform van een volledig pakket te voorzien. Zo komen wij als één club naar buiten en komen ook onze sponsors duidelijk in beeld.

De aankoop van clubkledij is verplicht voor iedereen die volgend jaar wil deelnemen aan wedstrijden.Voor de jongste jeugd (U6) is er geen aankoopverplichting. Voor U8, U10, gewestelijken en recreanten is er een beperkter pakket beschikbaar.

Om iedereen tegen het begin van volgend seizoen van een nieuwe tenue te kunnen voorzien, richten wij binnenkort al een pasweekend in.

De pasmomenten zijn zaterdag 10 en zondag 11 maart op onderstaande locaties:

KC Temse heeft Jurgen Scheers aangetrokken als T2 voor volgend seizoen.

Jurgen is momenteel T2 bij ASKC.
We zijn ervan overtuigd dat de tandem Terence / Jurgen de ideale combinatie is om onze kern volgend seizoen te begeleiden.

Sven Ivo zal volgend seizoen onze jeugdcoordinatie versterken.

Samen met Bart Goossens zullen zij de jeugdtrainers en spelers bijstaan waar nodig.
Zij zullen het eerste aanspreekpunt zijn en zullen er voor zorgen dat de opleiding volgens onze visie zal uitgevoerd worden.

KC Temse is momenteel de korfbalclub met het grootste aantal spelende leden.

Hieronder ook heel wat jeugdspelers.
Om deze zo optimaal mogelijk te kunnen trainen zijn we nog steeds op zoek naar gemotiveerde trainers.
Wie hiervoor interesse heeft mag contact opnemen met Bart Goossens, Stefan Catthoor of een bestuurslid.

De jaarlijkse bloemenverkoop komt er weer aan!

Op zaterdag 10 februari gaan we weer op stap door Temse om onze azalea's aan de man/vrouw te brengen.
Je kan echter nu al bloementjes bestellen via de link onder het tablad nieuws!!

Als elk lid 3 azalea's verkoopt, zijn we al uitverkocht. Dus spreek vrienden, familie en buren aan!
Degene die het meest bloemetjes verkoopt, via voorverkoop, krijgt een leuke attentie!

Zaterdag speelden onze U8TJES hun enige thuiswedstrijd in zaal Temsica,tegen Voorwaarts.

Onze 3 ploegjes speelden maar liefst 5 wedstrijdjes van 21 min en 15 minuten shooting.Uitslag wedstrijdjes:7-6 ,2-1,1-2,3-2 en 0-0.
Shooting:Temse1:schot 27,strafw 14 doorloper 18
Temse2:schot25,strafw 9,doorloper 4.
Temse3:schot 13,strafw 6,doorl 5.

Weerom goede resultaten en heel veel inzet!!!Bij de 7-6 winst,was Amber Hanssens de topscorer van dienst,zij scoorde maar liefst 5maal!!!!Merkbare progressie bij onze 1stejaarskids!!!

Het was weerom een leuke namiddag,heel veel supporters voor onze kleine Monkeys.!!!!Allemaal superbedankt hiervoor!!!

Aan Nico Croket en Geert Meeus,dikke merci om jullie namiddag op te offeren om te fluiten!!Dikke merci collega trainers!!!

Grts U8team!!!

Beste leden,

Adri Van Bavel heeft ons op de  hoogte gebracht van het feit dat hij na dit seizoen stopt als T1 bij KC Temse. Een beslissing die we jammer vinden maar die we moeten respecteren.

Met de sportieve cel hebben we beslist om Terence de kans te geven volgend seizoen de ploeg te leiden als T1. We gaan nog op zoek naar een geschikte T2.

Voor dit seizoen zullen zowel Adri als Terence, samen met de spelers en met de steun van de supporters, er alles aan doen om het behoud in de promoleague te verzekeren, zowel op het veld als in de zaal.

Adri wensen we nog 5 boeiende en succesvolle maanden toe als T1 van KC Temse. Terence wil ik bij deze feliciteren met z’n nieuwe functie volgend seizoen.

Namens de sportieve cel  en het bestuur van KC Temse

Op deze dag van de vrijwilliger willen wij iedereen die een steentje bijdraagt in de club van harte bedanken.

Het kleinste handje of de grootste pol, alle steun is absoluut welkom en noodzakelijk!

Bedankt, Bedankt, Bedankt!

De eerste 3 weken van december kunnen de U16 en U19 niet trainen in het college op dinsdag.
De zaal zal dan gebruikt worden om examens in af te leggen.

We zijn op zoek gegaan naar oplossingen. In eerste instantie zou elke leeftijdscategorie 1 training moeten opgeven. Gisteren hebben we in laatste instantie een eenmalig trainingsmoment in Steendorp gevonden en een eenmalig trainingsmoment in de Jasmijn.

Hierdoor missen de U16, U19 en de U8 elk 1 trainingsmoment. We weten dat de communicatie vrij laat komt, maar we hebben tot het laatste moment gezocht naar haalbare oplossingen.

Hieronder het aangepaste schema.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!!

Met vriendelijke groeten,

Dinsdag 5 december