KC Temse

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

Zo steun je onze club!

beste leden

Tot onze spijt zal het -16 kamp dit jaar in de Paasvakantie worden geannuleerd.

Er wordt ook niet naar een nieuwe datum gezocht, er wordt jammer genoeg een jaartje overgeslagen.

Wij danken sowieso al alle medewerkers die hier al vele uren werk hebben ingestoken.

Het laten zo spoedig mogelijk iets weten rond de terugbetaling van het kamp. Wij wachten op bericht van de organisatie aangezien de betaling van het kamp reeds volledig gebeurd was.

beste leden

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt al onze wedstrijden en trainingen stil te liggen voor minstens 14 dagen (31 maart)

Het bestuur (via KBKB)

Meer info volgt van zodra weer meer concreet nieuws hebben.

Op de dag voor de kruisfinales schreef de trainerstaf van U16 de volgende tekst naar hun spelers. Ze vroegen mij om deze met iedereen te delen om hun gevoelens weer te geven!

De jaarlijkse loemenverkoop komt er weer aan, op 22 februari gaan we weer op stap door Temse om onze azalea's aan de man/vrouw te brengen.

Je kan echter nu al bloementjes bestellen via de link onder het tablad nieuws!!

Als elk lid 3 azalea's verkoopt, zijn we al uitverkocht. Dus spreek vrienden, familie en buren aan!
Degene die het meest bloemetjes verkoopt, via voorverkoop, krijgt een leuke attentie!

Een origineel kerstcadeau? Bestel nu je Golden Monkey Kerstpakket!

Ook wijn of monkey apart te verkrijgen!

Alles te bestellen via het tablad 'nieuws'.

Als Club zijn we trots om in samenwerking met Kempa en onze sponsors Lobelle Design en Joh Clothing alle spelers die een kledijpakket hebben gekocht een extra opwarmtruitje aan te bieden.

Om alles vlot te laten verlopen, niemand te vergeten en zeker de juiste maat te leveren, vragen wij om het formulier hieronder in te vullen!

extra info:

Op vrijdag 4 oktober is er een pasmoment voorzien van 18u-20u in de Hoeve voor de twijfelaars!

Wie tijdens de zaal wil helpen bij de wedstrijdklok en/of schotklok, heeft een licentie nodig.
Er worden opleidingsavonden georganiseerd voor een licentie wedstrijdklok en schotklok.
De clinics zijn op:
  • 30 september 20u00
  • 7 oktober 20u00
  • 14 oktober 20u00
Alle clinics gaan door op het Bondsgebouw van de KBKB (Gabriel Vervoorstraat 4 te Deurne).
Gelieve op voorhand in te schrijven aan de hand van het formulier op de website kbkb :
Interview RLVW

Op 15 juni werden Terence Claes en Tim Loier geinterviewd voor de radio.
Het fragment vind je hieronder.

Korfbaltune
Wedstrijden van de week